středa 7. listopadu 2012

Benefit: rozjasňovače

Shodou vesmírných náhod se mi doma sešel výběr rozjasňovačů od Benefitu. Je tedy pravda, že ke konci jsem vesmíru trošku pomohla a řekla jsem si o vzorek v Sephoře. To abych měla všechny fazolky (no jo, já vím, trapná asociace) pěkně pohromadě. Chybí mi jedině Watt's Up!, ale zase paní v Sephoře mi urputně tvrdila, že to je úplně to samé jako Sun Beam jen v tuhé formě, podle ukázky na ruce to tak taky vypadalo, takže popojedem.


Nutno podotknout, že benefití rozjasňovače jsou legendy. O těch snad každý říká jen samé dobré věci. Co každý... každý, ať si říká cokoliv, ale o Benefit rozjasňovačích mluví v superlativech samé superblogerky. A úporně hledají levnější náhradu, ať už v regálech essence nebo kdekoliv jinde. Takže co... takže z toho jasně plyne, že to musí být bomba. Nebudu vám lhát, i já jsem po nich toužila. Strašně a moc. Až jsem nakonec neodolala a koupila si High Beam v cestovním balením. Ve výsledku ho skoro vůbec nepoužívám (u mě doma prostě e.l.f. SFW rulez), ale překonala jsem se a odstíny jsem vám alespoň nafotila.

High Beam
Po vysokém paprsku jsem toužila. Nebo toužila... není to úplně správný výraz, spíš jako jediný mě barevně z nabídky Benefitu oslovil. Teď mě poznamenaly různé rozjasňovače jiných značek, takže se mi nepodlamují kolena, jen co paprsek zahlédnu, ale i tak si myslím, že toto je nejuniverzálnější rozjasňovač, který by měla vlastnit každá. Barva je taková stříbřitě narůžovělá, rozetřená až bílá s fajnově decentními odlesky.

Moon Beam
Před měsíčním paprskem jsem měla naopak vždycky respekt. Ono to totiž vypadá žlutě. Trošku divný, protože měsíc jsem žlutý nikdy neviděla, ale budiž. Ale teď už se nebojím, protože tento měsíc trošku klame tělem a ve výsledku úplně nakonec je růžový. Čárymáry fuk, to jsem nečekala, v současné době je Moon Beam jedinou variantou, u které bych zvažovala nákup plného balení. Tedy v případě, že se mi někdy povede spotřebovat toho půl litru rozjasňovačů, co mám doma.

Girl Meets Pearl
Holka z Perlové (i když nemyslím, že zrovna na toto Benefit narážel, když vymýšlel ty svoje cool názvy) taky klame tělem. Ona je totiž růžová, a pak najednou je žlutá. Takový reverzní Měsíc. Balení je tak vtipné, až jsem ho nepochopila. Klasická tuba, kde otáčíte spodek balení a na druhé straně by mělo něco vylézt. Ale neleze... a tak pořád otáčím a otáčím, přijde mi to dost divné, ale budiž, až mě napadne se prstem dotknout té mřížky, ze které by to mělo lézt. A tím pidi tlakem najednou z mřížky vyleze obrovské množství rozjasňovače, který mám všude. Pravdivá historka, která se opravdu stala. Od té doby si dávám pozor a vlastně pohoda. Rozjasnění je hodně jemné, myslím, že Benefit snad Holku doporučuje jako rozjasňující bázi nebo na míchání s makeupem, což nakonec proč ne, ale z míchání makeupu s čímkoliv jsem asi už vyrostla (aneb od té doby, co používám BB krémy, tak to není potřeba). Při použití na celý obličej a po překrytí makeupem to ale nevypadá špatně, při použití na lokální rozjasnění je efekt hodně jemný.

Sun Beam
Abych se přiznala, tak tento odstín se mi moc nelíbí. Problémem je to, že je na mně barva vidět. A ta barva je taková zlatě bronzová, což není můj oblíbený styl. Využití to pro mě má pouze několik týdnů v létě. A navíc zrovna u tohoto odstínu vidím ty třpytečky asi nejvíc. Viděla jsem je, když jsem si matlala Sun Beam na ruku v obchodě, viděla jsem je, když jsem doma rozbalila ten vzorek, a vidím je i teď na obličeji, když nejsem líná a vytáhnu zrcátko. Tento odstín je u mě propadák.


Vlastně tak celkově děkuji moc všem zúčastněným (Reně za Girl Meets Pearl, Levanduli za vzorek Moon Beam, neznámé prodavačce v Sephoře na Arkádách za vzorek Sun Beam a svojí peněžence za malé balení High Beam), jako Benefit rozjasňovače jsou asi super, minimálně High Beam a Moon Beam, ale já už plné balení určitě potřebovat nebudu. Aneb viděla jsem, zkusila jsem a je čas se posunout dál... Pokud vy potřebujete, tak doporučuji spíš Moon Beam, protože jeho efekt je originálnější než u High Beam. Ovšem jestli jste stará konzerva, tak High Beam špatný není... fakt ne.

30 komentářů:

  1. úplně mě dojímá s jakou láskou a nadšením pro věc jsi schopna psát o rozjasňovačích, ke kterým já fakt nemám vztah (a díky bohu za ty dary).
    Podle fotky se mi nejvíc líbí asi Moon Beam, ale jak říkám, jsem šťasntá, že mě rozjasňovače nechávají totálně chladnou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to nevadí, raději si chystej resuscitační zařízení, protože tvářenky (včetně holikaholika) už jsou taky v plánu.

      Vymazat
    2. Kočičkové Holika Holika?? To dostanu infarkt asi já!
      Verunka

      Vymazat
    3. tak si píšu... kromě fotek nutné obstarat i dva záchranáře a nutné vybavení!

      Vymazat
  2. Meduňku sice nechávají rozjasňovače chladnou, ale mě ne. Kdybych uvažovala o nákupu nějakého od Benefit, vyzvedávala bych Tě do nebes za ten přehled a fotky. Ale já jsem spíš na ty tuhé, lisované :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a já jsem pořád těm lisovaným na chuť nepřišla... teď nevím, kde je chyba?

      Vymazat
  3. najviac sa mi páčia girl meets pearl, ale perly, o ktorých túžobne snívam, sú meteoritky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. meteority vypadají na obličeji mnohem lépe než girl meets pearl. takže schvaluji.

      Vymazat
    2. Pravda je, že mně rozjasňovače taky nechávají chladnou, jejich podstatu a úkol na téhle planetě dodnes nechápu. Ale Meteoritky - ty se mi vážně líbí! To je asi jediný (jemně, velmi JEMNĚ) třpytivý produkt (vyjma očních stínů), který na svém obličeji strpím.
      Verunka

      Vymazat
  4. Díky za recenzi, Trb. Rozjasňovač od Benefitu si chci pořídit, takže mi to pomohlo a vidím to na Moon Beam. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moon beam určitě! ten bych si taky vybrala! a děkuji za komentář.

      Vymazat
  5. Ja mam Pearls (spis na vecer nebo slavnostni nalada), High Beam (univerzal, na zombici ksicht), Watts Up (spis v lete), ale nejcasteji (=denne) pouzivam That Gal, ktery je pro me rozjasnovacem bez trpytek :D projasni ksichtik, ale vylozene nezarite :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo tak that gal jsem nezkoušela. a zkoušet asi ani nebudu, protože to balení u girl meets pearl mě vytáčí a tohle bude prostě to samé jen v bledě bílém... ale jako nahlodala jsi mě, že bych vyzkoušela alespoň v sephoře, nezávazně?

      Vymazat
  6. Ja som sa ešte nedostala k Benefitu, lebo u nás nie je a nemám na to peniaze :D ale keby som si raz mohla vybrať tak sa mi páči High beam... preferujem ružovejšiu farbu ako tú zlatú. Zlatú keď tak na leto :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám doma Měsíc a High Beam a u Měsíce jsem vůbec nepochopila tu jeho brevnou hru...a nesluší mi :-/. High Beam by docela šel, ale nějak mi začala vadit ta konzistence, spíš bych radši něco krémovějšího.

    OdpovědětVymazat
  8. fakt zajimave srovnani. Ja mam vzorek High Beam a zatim me moc nezaujal. Takze zatim jsem ho odlozila a testuju :-))

    OdpovědětVymazat
  9. Já to s nima vůbec neumím, mám radši pudrové :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moon beam miluju, mám doma už asi třetí balení:-)

    OdpovědětVymazat
  11. tys nikdy neviděla žlutej měsíc? no to bys měla napravit :))

    já několikrát, a není to nic, co bych chtěla na obličeji :D nemůžu si pomoct, ale Moon Beam mi fakt přijde moc do žluta ..

    OdpovědětVymazat
  12. Me se libi Moon beam a Sun beam na leto, ale delam si spis zuby na TheBalm rozjasnovac nebo Kevyn Aucoin.

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám Sun Beam, High Beam, malou holku z perlovky (tohle mě fakt pobavilo) a relativně nově i That Gal, což je sice popsáno jako "primer", ale jelikož je efekt takový pěkný a jemný, používám ho spíš právě jako rozjasňovač. (Má taky to vtipné balení co holka z perlovky a taky mi ze začátku dělalo dost problém s tím, že toho občas leze moc. :)
    Ale mnohem víc mě zaujalo něco jiného... Ty jsi fakt nikdy neviděla žlutý měsíc? Většinou to bývá, když visí nízko nad obzorem, prostě to záleží na stavu atmosféry... :) A poslední dobou tak vypadá docela často... :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem nedávno okukovala Girl meets pearl i High beam a nemohla se rozhodnout.. Ještě to nechám uležet :) Díky za srovnání

    OdpovědětVymazat
  15. Já se moon beamu taky vyhejbala obloukem (žlutej rozjasňovač? Cože?) , pak ho na mě milá pani v benefitu napatlala a já podlehla.. A podlehla jsem asi i proto, že už končí s výrobou, v Anglii (Londýně) už snad sehnat našel a tady jsem na něj narazila v sephora výprodeji na zličíně... Takže kdo chcete krasavce můnbíma, máte jako fakt asi poslední šanci (jestli už neni všude na světe vyprodanej a nestala se z něj už ebayová předražená hitovka...)

    OdpovědětVymazat
  16. Z fotek se mi nejvíc líbí High Beam, do menšího balení bych mohla zainvestovat...

    OdpovědětVymazat
  17. všem moc děkuji za komentáře.

    ke žlutému měsíci pro černou mooru a an.: asi máte pravda, nejspíš jsem někdy viděla žlutý měsíc... jen si to nepamatuji, já mám prostě větrníka - slunečníka - měsíčníka zafixované jako ten šedý - ten žlutý - ten bílý. a vždycky to tak budu mít, že měsíčník je bílý/stříbrný/ještě bych brala platinový, případně bílozlatý, možná i ocelový (to už ale s hodně fantazií), ale fakt žlutý... to ne.
    (a na okraj, opravdu ne... jsem takový cynik, že na měsíc za běžných okolností nekoukám ani omylem)

    lilili: přesně, že když ten moon beam namažeš na ruku/na tvář, tak to vypadá úplně jinak a mnohem lépe než žlutá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak můžeš nekoukat na měsíc - tobě děcka při úplňku spí nebo co? :-) Já to zkoumám každý večer, když jdu se psama, protože do kalendáře se na to pravidelně zapomínám kouknout...

      Vymazat
    2. hele moje děcka spí a nespí, jak se jim chce, a sledují si naprosto nějaké divné rytmy, které nesouvisí s ročním obdobím, úplňkem, přílivem - odlivem ani se skvrnami na slunci... takže měsíc prostě nesleduji, protože mi to k ničemu není.

      Vymazat
  18. Jsem stará konzerva a pro mě jedině High Beam ;) Moon Beam se mi nelíbil a nelíbí...třeba se to ještě změní?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že konzervy uvítají jedině high beam!

      Vymazat
  19. Velice procítěný článek :D. Hned po výplatě si musím pořídit od nich nějaký ten rozjasňovač :). Článek se fakt hodil, díky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře!

Nestyďte se a řekněte mi cokoliv, pochvalte nebo zkritizujte, na tom až tak ani nezáleží. Pokud ovšem toužíte jen zveřejnit odkaz na svůj blog, raději s tím jděte... někam jinam, veškeré komentáře s odkazy, pokud ty odkazy nejsou k věci, budou smazány.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...